mísa - PS
kryt - PP
čepel - nerezová ocel s PP částmiDostupná ve třech barevných provedeních - modrá, šedá, krémová - bez možnosti výběru.
Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.Užitečná a praktická miska se sekáčkem z nerezové oceli ovládána rotačním lankem. Ideální pro rychlé krájení cibule, česneku či jiné zeleniny a bylinek v krátkém čase, téměř bez námahy a s minimem náčiní. Kráječ se velmi snadno ovládá ručním tažným systémem, díky kterému se rozpohybuje sekáček, který požadovaný produkt rozseká. Materiál:
mísa - PS
kryt - PP
čepel - nerezová ocel s PP částmiDostupná ve třech barevných provedeních - modrá, šedá, krémová - bez možnosti výběru.
1x nůž Santoku 16 cm
1x porcovací nůž 19 cm
1x užitkový nůž 12 cm
Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.Praktická sada nožů s nepřilnavým povrchem najde využití v každé kuchyni. Vyrobené z oceli s nepřilnavým povrchem, plastová rukojeť. Snadná údržba, stačí omýt pod tekoucí vodou, nejsou vhodné do myčky na nádobí. Balené v elegantní dárkové krabičce.Sada obsahu:
1x nůž Santoku 16 cm
1x porcovací nůž 19 cm
1x užitkový nůž 12 cm
Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.
Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU.Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Neplaťte jinde víc, než musíte.Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. Délka čepele 105 mm / celková délka 205 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“.
Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.
Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.
Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.
Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU.Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
Popis produktu Catler DMS 76 japonský ořezávací nůž